E-procurement

Vergemakkelijk niet-gecontracteerde aankopen met COPS

Eén e-procurement tool, één crediteur en toegang tot een ongelimiteerd productassortiment

Uw op maat gemaakte e-procurement tool die het makkelijk maakt om niet-gecontracteerde aankopen te digitaliseren. Reduceer het aantal facturen en leveranciers en breid het productassortiment uit. Alle indirecte inkopen in één inkoopoplossing, speciaal voor u op maat gemaakt.

Eén e-procurement tool voor de gehele tail spend: Eén e-procurement tool die meerdere catalogi samenvoegt tot één.

Cross catalog search: Door middel van de functie ‘cross catalog search’ doorzoekt u meerdere catalogi van duizenden leveranciers tegelijk.

Vrije tekst bestellingen: Vraag een vrije offerte aan voor behoeften die buiten de catalogi vallen. Maverick buying behoort tot het verleden, krijg grip op al uw spend.

Goedkeuringsstroom: Onze goedkeuringsstroom is eenvoudig en snel. Alle inkopen correct aangekocht en goedgekeurd door de manager.

Integratie softwarepakket: COPS kan eenvoudig worden gekoppeld met uw ERP systeem door middel van een OCI of cXML koppeling (punch-out). COPS is ook stand-alone beschikbaar.

Orderstatus: Controleer en bewaak orders in de orderstatus.

E-facturatie: De gehele tail end spend digitaal gefactureerd. Inclusief de eenmalige leveranciers. Het aantal afwijkingen wordt tot een minimum gereduceerd en de financiële afdeling wordt ontzorgd.

Managementinformatie: COPS biedt een diepgaande analyse van alle uitgaven in de staart. Hierdoor creëert u grip, zodat u tijdig kunt bijsturen.

1
inkooptool
6000
+ leveranciers
99999
+ producten

Voordelen

  • Eén leverancier voor duizenden: single-creditor-model.
  • Verhoog de interne gebruiksvriendelijkheid.
  • Bespaar tijd en geld en verlaag de TCO.
  • Zicht en grip op uw uitgaven.
  • Profiteer van gunstigere inkoopprijzen.
  • Verhoog effectiviteit en compliance.

SAP ARIBA

Corlido Group is volledig geïntegreerd met het SAP Ariba netwerk. Met het SAP Ariba netwerk kunt u uw gehele inkoopproces managen, uw uitgaven beheersen en de gehele supply chain optimaliseren. Corlido Group ondersteunt organisaties aangesloten op het SAP Ariba netwerk om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen, interne en externe klanttevredenheid te verhogen, het inkoopproces te vereenvoudigen en hun cashflow te verbeteren.

Wilt u een kijkje nemen in COPS?

Onze klanten